Despre noi

Acces Soft Constanta ofera programe de salarii, personal si contabilitate profesionale, intuitive, flexibile si performante, destinate eficientizarii activitatii pentru orice firma, mare sau mica. Orice program este conceput pentru a oferi un acces prompt si simplu la toate resursele disponibile.

In activitatea noastră, o importantă deosebită acordăm în primul rând relatiei cu clientii nostri, iar în al doilea rând dezvoltării de solutii software noi, concomitent cu perfectionarea solutiilor software existente. Aceste două obiective aduc clientilor nostri satisfactia căutată în utilizarea produselor noastre software.

Scopul nostru: oferirea de solutii software ( salarii, personal, contabilitate ) de cât mai bună calitate clientilor nostri.

Produse

TotalSal - program salarii si personal

Macheta personal din program salarii Totalsal
TotalSal : program salarii si personal destinat evidentei personalului si salarizarii unei societati sau a unei institutii publice , indiferent de tipul de activitate si de numarul de angajati.
Programul de salarii si personal Totalsal automatizeaza intuitiv activitatea de calcul salarii si de personal. Detalii produs...


Fcontps - program de contabilitate in partida simpla

Ecranul principal al programului Fcontps

Fcontps : un program de contabilitate in partida simpla accesibil, simplu, ideal pentru persoane fizice autorizate, societati civile profesionale care folosesc contabilitate in partida simpla: notari, avocati, cabinete medicale, cabinete de avocatura si notariat.
Detalii produs...
FNsoft - program de facturare /niruri gratuit

Macheta de facturare a programului

FNsoft : program gratuit cu care puteti emite facturi in format A4 sau A5 si NIR-uri (note de intrare-receptie). Detalii produs...

Syndicate content