Versiune demo Fcontps

Va invitam sa descarcati o versiune demo a aplicatiei Fcontps, program de contabilitate in partida simpla, pentru a va convinge de eficienta si calitatea soft-ului nostru. Varianta demo este complet functionala cu urmatoarele limitari :

 • puteti adauga o singura organizatie/persoana fizica autorizata
 • numarul maxim de documente (facturi, niruri,plati/incasari, operatii diverse,mijloace fixe) ce pot fi adaugate in program este de 50
 • nu aveti posibilitatea de a lista pe hartie rapoartele , in schimb le puteti vizualiza pe ecran

Descarca gratuit Fcontps Premium versiunea demo
Descarca gratuit Fcontps Standard versiunea demo

La intrarea in program vi se va cere un utilizator si o parola :
Utilizator : acces
Parola : 1234

Activarea versiunii demo intr-o versiune completa se poate face in cateva minute, pe baza unui cod de activare.

Istoric versiuni Fcontps

Pentru utilizatorii cu Windows Vista si Windows 7/8 , daca dupa instalare va apare mesajul "Nu am putut identifica unic calculatorul, instalarea nu poate continua ! Contactati firma Acces Soft : 0723 344180!" aveti urmatoarele optiuni pentru a continua sa folositi programul :

 1. La instalarea programului se va da click dreapta pe setupFcontps.exe si se va alege optiunea "Run as Administrator"

 2. Click dreapta pe iconita de pe ecran "Fcontps", apoi alegeti ultima optiune din meniul afisat Properties/Proprietati , in continuare in fereastra afisata pe ecran cautati Compatibility/Compatibilitate si dati un click stanga , iar aici bifati optiunea "Run this program as an administrator" care este deasupra butonului Ok . In final salvati totul apasand pe OK.

 3. Dezactivati optiunea "user account control", mai multe detalii cum se face acest lucru aveti aici :
  Dezactivare user account control


 

In cazul reinstalarii Windows-ului pasii pentru salvare date si apoi reinstalare program sunt:

 • 1.Salvare date : copiati directorul c:\Program Files\Accessoft pe un stick/ CD sau o partitie care nu este afectata de reinstalarea Windows-ului
 • 2.Instalare Windows
 • 3.Reinstalare program:
  • a) Dati jos de pe site setup-ul pentru instalarea variantei de program achizitionate de catre dvs. si rulati fisierul downloadat.
  • b) Aduceti copia directorului Accessoft salvata la pasul 1 in directorul c:\Program Files, peste directorul existent creat la instalarea noua a programului.